Verlichting

De ideale verlichting voor je thuis

Lichtadvies op maat van particulieren en professionals

De juiste verlichting kiezen voor je ruimte: het doet meer dan je misschien zou denken. De toevoeging van licht is vaak één van de laatste stappen bij je renovatie of verbouwing, maar is zeker geen bijzaak. Met een professioneel samengesteld lichtplan laat je je stek werkelijk stralen. Bij Tint heb je al een lichtstudie vanaf € 450.  Doorkneed in het vak geeft Tint deskundig lichtadvies, conform met jouw persoonlijke smaak en budget. En die positieve impact van licht zal je voelen. Gun jezelf dat gevoel van rust, met een lichtplan van Tint. 

Lichtstudie en lichtplan

Waar zal de ruimte zich toe verlenen? Waar zullen de meubels staan? Vanwaar komt het natuurlijke licht? Het zijn enkele van de vragen die we stellen bij het maken van een lichtplan. Het zijn de kleine nuances die balans in je ruimte brengen, en met een lichtstudie bepaal je waar die nuances juist liggen.

De experts van Tint voeren een professionele lichtstudie uit in je huis, in samenwerking met de interieurarchitect en de installateur. Het resultaat is een uniek lichtplan, dat je huis te voorziet van de perfecte, unieke lichtoplossing voor al je ruimtes. Waar komen de lichtpunten? Welke armaturen gebruiken we? Met welke lampen verkrijgen we het gewenste effect? We verzorgen een combinatie die je ruimte áfmaakt, eentje die je de rustgevende atmosfeer geeft die je verdient.

Uitvoering tot in de details

Wanneer het plan op punt staat, verzorgen we de uitvoering tot in de puntjes. Als resultaat is je huis optimaal verlicht, in lijn met de architectuur van je huis én je persoonlijke smaak en beleving. Ook je budget wordt gerespecteerd. Op Tint kun je gerust vertrouwen. Wij werken transparant en professioneel. Geen verrassingen, prachtig resultaat. Echt waar.

Licht moet je beleven

Licht is allesbepalend voor de sfeer in een ruimte. Lichtkleur en -temperatuur moet je kunnen ervaren. Daarom hebben we bij Tint een heuse belevingsruimte, waar jij de kans krijgt de opties in ons assortiment ‘in het echt’ te voelen en ervaren. Daar staan we je bij met persoonlijk advies en informatie over de verschillende mogelijkheden, zodat jij zonder zorgen kunt kiezen voor de optimale oplossing.

Klaar om je huis te overspoelen met een gevoel van rust en ontspanning?

Geïnteresseerd in lichtadvies op maat?

Een lichtstudie heb je al voor € 450. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat

Maak een afspraak via verlichting@tint-decoratie.be