Stuc deco & stuc granito

Duurzaam karakter. Strak. Verfijnd.

Een unieke afwerking van je muren

Op zoek naar een speciale look en feel voor je huis? De textuur en afwerking van Stuc Deco en Stuc Granito geven dat smaakvol vleugje eigenheid aan al je wanden, vloeren, tegels, keukenbladen… Op een eenvoudige manier geven we je huis een stijlvolle nieuwe uitstraling, met een duurzaam resultaat.

Met stucwerk – ook wel stuc, stucco of (sier)pleisterwerk genoemd – voorziet de plakker of bezetter je wanden van een degelijk dun laagje pleister. Als basis voor afwerking of als eindresultaat.

Stuc Deco en Stuc Granito zijn de decoratieve variant waarbij je de mogelijkheid hebt om textuur, structuur en kleurnuances te bepalen, volledig naar jouw preferentie. Afgewerkt met een beschermend laagje, dat ook waterdicht is. Zo voorzie je elke kamer, van woonkamer tot badkamer en keuken, van een unieke touch. Of je nu een industrieel, Scandinavisch, modern of minimalistisch interieur voor ogen hebt: de betonlook van Stuc Deco en Stuc Granito vormt de perfecte achtergrond. Eentje die makkelijk is in onderhoud én esthetisch prachtig is. Jezelf verwennen met onderhoudsgemak en een uitstraling van rust? Dat doe je met Stuc.