Je interieurexpert: van (wild) idee tot installatie

Dit is Tint

Tint opende de deuren in 2010, met Kristof Van Duppen als gedreven zaakvoerder. Zijn doel? Volledige projecten opleveren, tot in de puntjes afgewerkt. Volgens de regels van de kunst, met oog voor detail. Dat is gemoedsrust voor jou, van eerste afspraak tot eindresultaat. En nog voor jaren daarna.

Dat je kunt thuiskomen in een huis waar je graag woont, en bovendien ook trots op bent. Dáar zorgt Tint voor – zonder zorgen voor jou. Doorgewinterde vakwerkers die uiterst verzorgd werk leveren, expertise in unieke decoratietechnieken en bakken advies over de nieuwste trends en technieken. Tint biedt alles wat je nodig hebt om je hele project te realiseren. Daarbij vormen kwaliteit en innovatie de basis. Je kunt gerust zijn.

Met een uitgebreid aanbod aan schilder-, behang-, muur– en vloerafwerkingen, verlichting en raamdecoratie zijn we de one stop shop voor het totaalplaatje van je interieur. Samen vinden we de oplossing die de perfecte match is met je persoonlijke smaak. Wil je je huis eens onder handen nemen? Eén adres. Geen gedoe met zoeken naar verschillende firma’s en partners: wij zoeken het voor je uit. Tint biedt totaaloplossingen, voor zowel particulieren als commerciële ruimtes. Van zodra wij 100% weten wat jij wilt, zie jij je huis – met je voetjes omhoog – evolueren tot je droomwoonst.

Zo gaan we te werk

Tint-decoratie-een-belletje-weg

Een belletje weg

Droom je van een nieuw interieur, en zie je in Tint een potentiële partner? Bel ons dan op het nummer 014 55 25 59, of mail naar info@tint-decoratie.be om een afspraak in te plannen. Wij zijn ook altijd blij met foto’s, plannen, voorbeelden, budget en wensen, moest je die hebben. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden op je komst.

Oren en ogen open

Tijdens de eerste afspraak spitsen wij onze oren en ogen. Je nieuwe woning moet helemaal bij jou, je gezin en je levensstijl passen. 100% jouw goesting: da’s waar wij voor gaan.

De eerste afspraak vindt plaats in onze toonzaal, waar we je laten proeven van alle mogelijke decoratieve technieken, afwerkingen en opties. De interieurarchitect kan ook bij je thuis langskomen. Je kunt al eens kijken tussen onze services voor het aanbod.

Voel je de klik tijdens ons verkennend gesprek? Dan kunnen we de handen in elkaar slaan. Bereid je alvast voor op een heerlijk zorgeloos parcours met Tint.

Tint-decoratie-oren-en-ogen-open
Tinr-decoratie-plan-op-maat

Plan op maat

Even later ontvang je een totaalplan van ons, in een offerte op maat van je wensen en budget gegoten. We stellen je ook voor aan de aannemers, vakmensen en betrouwbare partners die voor het hele plaatje zullen zorgen. Mensen met wie we al jaren graag samenwerken, bovendien. Onze garantie op het beste resultaat voor jou.  

 

De keuze is aan jou

Na goedkeuring van de offerte, bepalen we samen de specifieke invulling van je huis. Tijd om ons te verdiepen in de exacte kleuren, materialen, afwerkingen, technieken en armaturen die je huis zullen omtoveren. Je kunt hier al stilletjes beginnen dromen van je nieuwe interieur.

Tint-decoratie-de-keuze-is-aan-jou
Tint-decoratie-planning-en-realisatie

Planning en realisatie

Zonder stress of verrassingen. Wij verzekeren een vlot en aangenaam proces, waarbij jij stap voor stap de evolutie van je droomhuis ziet. We volgen de werken nauwgezet op, en zijn er altijd voor je bij vragen of bedenkingen. Communicatie is de key, en het belangrijkste voor ons is dat jij dit project zonder greintje stress of zorgen kunt ervaren.

Klinkt goed? Laten we het waarmaken dan.