Microtopping

Een laagje luxe voor je woning

Uniek, stijlvol en onverwoestbaar

Op zoek naar een unieke, tijdloze laag voor je vloeren of muren? Microtopping – ook wel microcement – is de innovatieve techniek die met slechts een dun laagje eender welke ondergrond afwerkt. Naadloos, zonder zichtbare voegen. Voor een moderne, elegante betonlook, die bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast is (ondanks de dikte). Het is ook de perfecte oplossing voor vochtige ruimtes zoals badkamers en douches. Je vloer bekleden met microtopping? Da’s weer een zorg minder voor jou.

Het materiaal bestaat uit een hoogkwalitatieve cement-polymeercombinatie, en verleent zich ook prima voor andere soorten oppervlak buiten enkel de vloer. Eén van de vele voordelen van microtopping. Zo geven we je muren, vloeren, trappen en zelfs meubels een compleet nieuwe look die tegen een stootje kan.

Je kiest uit verschillende unieke kleuren, texturen, effecten en afwerkingen. Tint staat je bij met advies bij de keuze van de combinatie die perfect bij jou en je huis aansluit. Samen zoeken we naar de finish die jou het meest tot rust doet komen.

De plaatsing van microtopping  is een precies werkje, en vraagt om vaardigheid en vakkennis. Die hebben we bij Tint, ondanks dat het een vrij nieuwe techniek is, absoluut in huis. Gepast advies en vakkundige plaatsing zorgen voor een prachtig resultaat. Daar kun je van op aan.

Een naadloze afwerking in 11 stappen

Onze merken