Kalei-en gevelschilderwerk

Laat je gevel weer stralen. Jarenlang.

Specialist in buitenschilderwerk

Hebben de buitenmuren van je huis nood aan een opfrisbeurt? Wij zijn gespecialiseerd in kalei- en gevelschilderwerk, en voorzien je van een gevel die mooi is én blijft. Daar geniet je nog jaren van.

Het uitzicht van je woning is je uithangbordje in je straat. Een mooi bepleisterde gevel ziet er pront en verzorgd uit. Kalei geeft je die chique, rustieke look. We bepalen samen de kleur en afwerking die bij jou en je huis past, waarna ons team van specialisten aan de slag gaat om de buitenkant van je huis (weer) te doen stralen. Van touch up tot complete make-over, van nieuwbouw tot groot renovatieproject: zo geklaard, zonder zorgen of besognes voor jou.

Kalei is een gevelafwerking op basis van kalkpleister, 100% natuurlijk. Je gevel is jarenlang beschermd tegen mos, scheuren en erosie. Bovendien vertrouwen we op de technische ondersteuning van onze leverancier, die vooraf evalueert hoe we op de optimale wijze aan het werk gaan. Zo garanderen we kwaliteit en duurzaam resultaat, en het ziet er schitterend uit. Tint beschikt over de kennis en ervaring om van je gevel dé eyecatcher in de buurt te maken.