1toonzaal-tint-decoratie9-1400x934

>

Projecten

>

Showroom

Showroom

Inspiratie nodig voor jouw interieur- of schilderproject? Maak dan een afspraak voor een bezoekje aan onze toonzaal en maak kennis met al onze verschillende decoratietechnieken. Zo vind je onze microtopping technieken terug in de afwerking van de wanden, meubels, vloer en trap van onze toonzaal. Microtopping – ook wel microcement genoemd – is een innovatieve techniek die met een dun laagje eender welke ondergrond naadloos afwerkt.

Microtopping creëert een moderne, elegante look en is bovendien onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Je kan kiezen uit verschillende unieke kleuren, texturen, effecten en afwerkingen. In combinatie met een perfect geschilderd plafond zorgt deze techniek voor een oogstrelend eindresultaat. Microtopping is daarnaast ook de ideale oplossing voor vochtige ruimtes zoals badkamers of toiletruimtes.

Eén van onze andere specialiteiten is afwerking in StucDeco en StucGranito.

Met dit stucwerk worden je wanden voorzien van een fijn laagje pleister. StucDeco en StucGranito zorgen voor karakter en eigenheid waarbij textuur, structuur en kleurnuances volledig kunnen afgestemd worden op jouw wensen. Esthetisch verbluffend, maar ook makkelijk in onderhoud. StucGranito zorgt voor een ruwer, matter en egaler uiterlijk terwijl StucDeco gladder en glanzender kan afgewerkt worden.

Is je vloer ook toe aan een renovatiebeurt? Ook daarvoor hebben we de juiste technieken in huis. StucResin is een duurzame decoratieve pleistervloer met een stijlvolle, matte, minerale uitstraling. Fraai, en tegelijk ijzersterk. Deze vloer, voorzien van een epoxy afwerkingslaag is duurzaam, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk.

In onze toonzaal combineerden we verschillende technieken die mooi bij elkaar aansluiten en elk interieur naar een hoger niveau tillen. Zo kreeg onderstaande ruimte bijvoorbeeld een donkere wand in microtopping. Dit in combinatie met een andere lichte wand in Crustal – een mineraal product op basis van krijt – die dan weer zorgt voor een uniek karakter met een subiele structuur.

Nog zo’n perfecte combo: een wand en meubels afgewerkt met microtopping, een vloer in StucResin en een perfect geschilderd plafond. Een variatie aan decoratietechnieken die samen een perfect geheel vormen.

En ook de juiste verlichting en raamdecoratie mochten niet ontbreken. Zo creëren we een optimale sfeer en een uniek totaalconcept.

Interieurarchitect: Tint Decoratie

Fotografie: Evenbeeld