luxe-decoratieve-afwerkingen-project-loft-vvd-tint-decoratie8-1200x801

>

Projecten

>

Loft V.VD.

Loft V.VD.

Dit project illustreert perfect hoe de juiste decoratietechnieken zorgen voor een samenhangend en stijlvol interieur, dat een gevoel van kalmte en sereniteit uitademt.

Voor de vloer, werkbladen, spatwand en het keukeneiland kozen we voor microtopping, een innovatieve techniek die met een dun laagje eender welke ondergrond naadloos afwerkt. Microtopping creëert niet enkel een moderne, elegante look, maar is ook onderhoudsvriendelijk en slijtvast.  Voor de wanden en het plafond werd gekozen voor een afwerking met kalkpleister wat mooi aansluit bij de rest van de ruimte.

Dezelfde technieken werden doorgetrokken naar de leefruimte, het bureau en de slaapkamer zodat alles mooi in elkaar overloopt. 

Bij de afwerking van de badkamer en het toilet werd ook gekozen voor microtopping, zowel voor wanden, plafond en vloer als voor de meubels.  Microtopping is de gedroomde oplossing voor vochtigere ruimtes. De juiste keuze dus!

Tenslotte zorgden we ook voor stijlvolle functionele verlichting en raamdecoratie om het totaalplaatje perfect te maken en zo een optimale sfeer te creëren.

Interieurarchitect: Tint Decoratie

Fotografie: Evenbeeld