>

Blog

>

Project loft V.VD

Project loft V.VD

Interieurarchitect: Laura Van Dyck – L’intérieur
Fotografie: Evenbeeld

Laura Van Dyck zorgde voor dit prachtige ontwerp dat wij mee mochten realiseren.
Vanuit onze expertise in decoratietechnieken zorgden we voor de perfecte praktische uitvoering van dit stijlvolle totaalconcept.

Bij de afwerking van de keuken combineerden we StucGranito met schilderwerk.
De wanden en meubels kregen door StucGranito een smaakvol vleugje eigenheid waarbij textuur, structuur en kleurnuances volledig afgestemd werden op de wensen van de klant. Esthetisch verbluffend, maar ook makkelijk in onderhoud en daardoor een absolute meerwaarde in elke keuken.

Voor de leefruimte gebruikten we voor de wanden en meubels dezelfde techniek, in combinatie met een piekfijn geschilderd plafond. Voor de afwerking van de tafel werd gekozen voor microtopping om zo een moderne look te creëren.

Dezelfde technieken werden doorgetrokken in de badkamer en slaapkamer: StucGranito voor de wanden en vakkundig schilderwerk voor de plafonds. StucGranito wordt steeds afgewerkt met een beschermende, waterdichte eindlaag. Daardoor leent deze decoratietechniek zich perfect voor badkamers.

Het doortrekken van dezelfde technieken over de hele woning zorgde voor een rustgevende samenhang, een oase van eenheid en esthetiek.