luxe-decoratieve-afwerkingen-woning-vdva-tint-decoratie10-1200x801

>

Projecten

>

Woning VD.VA.

Woning VD.VA.

Dit project is het schoolvoorbeeld van de ideale combinatie van de juiste decoratietechnieken. Het resultaat is een samenhangend, stijlvol interieur dat rust en sereniteit uitstraalt.

Voor de wanden en kasten in de keuken kozen we voor microtopping, een innovatieve techniek die met slechts een dun laagje eender welke ondergrond naadloos afwerkt. Microtopping creëert niet enkel een moderne, elegante look, maar is ook onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Voor het plafond werd gekozen voor een afwerking met kalkpleister wat mooi aansluit bij de rest van de ruimte.

Deze technieken werden doorgetrokken naar de leefruimte en de gang om zo een mooi samenhangend geheel te creëren. De wanden, plafonds en haard werden perfect afgewerkt met kalkpleister en voor de meubels werd daarnaast ook microtopping toegepast.

Bij de afwerking van de badkamer en het toilet werd opnieuw gekozen voor microtopping, de gedroomde oplossing voor vochtigere ruimtes. Voor de afwerking van het toilet gingen we nog een stapje verder en werden niet enkel de wanden, het plafond en de meubels voorzien van deze hoogkwalitatieve cement-polymeercoating, maar ook de vloer. Een compleet nieuwe look, uitgevoerd in duurzame materialen die tegen een stootje kunnen.

Voor de slaapkamer werd gekozen voor Crustal, een mineraal product op basis van krijt. Zo kregen ook de muren en de plafonds een uniek karakter met een subtiele structuur.

Tenslotte zorgden we ook voor de juiste verlichting en raamdecoratie om het totaalplaatje perfect te maken en zo een optimale sfeer te creëren.

Interieurarchitect: Tint Decoratie

Fotografie: Evenbeeld